Hoppa till innehåll

Julbord på Öijared Resort

Under marken med vacker utsikt

Det stämmer faktiskt. Mitt i skogen men bara 25 minuter från Göteborg och Landvetter, hittar du vår karaktärsfulla restaurang. Här dukar vi ett dignande julbord som kittlar dina smaklökar lika mycket som det värmer ditt hjärta. Här finns något för alla, från moderna smaker som överraskar till de mest älskade traditionella julrätterna. Förra årets julbord upskattades av många nöjda gäster och vi lovar att det blir minst lika bra i år.

Vi välkomnar både företag och privatpersoner att njuta av julstämningen med oss och här finns möjlighet att kombinera julbordet med konferens eller årsmöte i våra inspirerande möteslokaler med plats för upp till 100 personer.

Efter en produktiv dag kan ni koppla av i Öijared Bad och Bastu med SPA-ritual från Maria Åkerberg innan det är dags att sätta sig till bords. Önskar du njuta av en kväll tillsammans med familj och vänner så går det lika bra och våra hotellrum står redo att ge dig en skön natts sömn med härlig frukost dagen efter.

Här på Öijared Resort är julen en tid för gemenskap, god mat och minnesvärda stunder.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en magisk jul hos oss!

 

- Bästa starten på julen. I skön och stämningsfull inramning fick vi avnjuta ett generöst och välsmakande julbord som både kändes klassiskt och nytänkande med roliga och spännande inslag. Vi lämnade Öijared med äkta julkänslor.
Markus-citatbild

- Peanuts med vänner och kunder

Julbord

från 675kr

barn 4-12 år 295kr

  • Välkomstglögg, julbord samt kaffe/te

Julbord med övernattning

1395kr

barn 4-12 år 495kr

  • Välkomstglögg, julbord samt kaffe/te
  • Entré till Öijared Bad och Bastu
  • Övernattning med del i dubbelrum samt frukostbuffé

Konferens med julbord

Skräddarsys efter önskemål

  • Konferens med halv- såväl som helpension
  • Prisexempel Helpension med julbord 1995kr per person (ex moms samt del i dubbelrum).